Nyereményjáték szabályzat

Facebook nyereményjáték szabályzat 

1. A játékok időtartama

 Egy adott játék a  Kertiamfora facebook oldalon történő meghirdetésétől indul és a játék részletes leírásában szereplő időpontig tart.

2. Kik vehetnek részt a játékban

A játékban való részvétel nincs korhatárhoz, egyéb feltételekhez kötve.

3. A nyerés feltételei

Az aktuális játékban kerül leírásra, milyen feltételeket kell teljesíteni a sorsoláson való részvételhez. Pl. hozzászólás írása, fénykép küldése, stb. A sorsoláson minden hozzászólás külön-külön részt vesz, így egy személy többször is részt vehet a játékban növelve ezáltal a nyerési esélyt.

4. Nyeremény

Az aktuális játékban kerül pontos leírásra, amely lehet Kertaimfóra webáruházban megtalálható termék, vagy vásárlási utalvány, amely a Kertiamfóra webáruházban használható fel. 

5. A sorsolás menete 

A játékban való részvétel lezárása után az összes a játékhoz kapcsolódó hozzászólás kiexportálásra kerül, majd kap egy egyedi azonosító sorszámot. A nyertes sorszám a https://www.random.org/ véletlen szám generátor felületen kerül meghatározásra. 

6. Az eredményhirdetés részletei

A nyertes nevének kihirdetése a a sorsolást követően a https://www.facebook.com/kertiamfora/ oldalon történik a játékra adott válasz, hozzászólás megadásával együtt, amely alapján a nyertes azonosítani tudja magát.

7. Nyertes értesítése

Az eredményhirdetést követően a nyertesnek a Kertiamfóra facebook oldalon kell jelentkeznie privát üzenetben. A nyertes azonosítása a Kertiamfóra oldal részéről a nyertes személy profiljának azonosításával történik, tehát nem fordulhat elő, hogy azonos névvel más nyertes jelentkezik a nyereményért. Amennyiben a nyertes 5 napon belül nem jelentkezik, úgy a Kertiamfóra oldal privát üzenetben tájékoztatja a nyertest és egyezteti a nyeremény átvételének módját. 

8. A nyeremény átvételi módja

A nyeremény postai úton, vagy személyes átvétellel vehető át, ez minden esetben egyeztetésre kerül a nyertessel. A postai költségek a feladót terhelik, tehát a nyertesnek nincs semmilyen fizetési kötelezettsége.