Általános információk

Megvásárolható termékek köre

Termékek: 

I. Kerti kerámiák: álló-, fekvő amfórák, fekvő korsók, virágkaspók. A kerámiák nem fagyállóak!


II. Fa kerti dekoráció: fa virágtartó talicska, szekér, díszkút, üdvözlő virágládák


III. Kerámia virágok, összeállítások, névnapi, születésnapi díszek, stb.

 • A weboldalon szereplő termékek megrendelhetőek telefonon a +36 20 420-9597-es telefonszámon, e-mailben az info@kertiamfora.hu címen, vagy a termékenkénti oldalak alján található megrendelő űrlap kitöltésével. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendőek, alanyi adó mentesek, Áfa tartalmuk nincs. Az árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

Megrendelés folyamata


 1. Megrendelés leadása: a weboldalon szereplő termékek megrendelhetőek telefonon a  +36-20-420-95-97-es telefonszámon, a weboldalon található megrendelő űrlap kitöltésével (az egyes termékcsoportok oldalának alján található); vagy e-mailben az info@kertiamfora.hu címen. Amennyiben több kategóriából is szeretne rendelni, pl. kerti kerámiák és fa kerti dekoráció is, akkor a megrendelő űrlap üzenet mezőjében lehet feltüntetni a plusz termékeket, vagy mindkét termék oldalon ki lehet tölteni 1-1 megrendelő lapot, amelyet a visszaigazolási folyamat során összesítünk.
 2. Megrendeléshez szükséges adatok:
  1. termék megnevezése, cikkszáma (a termék adatalap alapján)
  2. mennyiség (darabszám)
  3. számlázási adatok: név, cím, elérhetőség (telefonszám vagy e-mail cím)
  4. szállítási adatok: név, cím, elérhetőség (telefonszám vagy e-mail cím)
  5. választott fizetési mód
  6. választott szállítási mód
 3. Megrendelés visszaigazolása: Nincs automatikus visszaigazolás, mivel a kerámiák esetében a szállítási díjakat a megrendelés össz-súlya alapján kalkuláljuk, így ez nem automatizálható. A leadott rendelést legkésőbb 48 órán belül visszaigazoljuk. A visszaigazoló ajánlat tartalmazza a végleges árakat, illetve a választott szállítási módhoz kapcsolódó szállítási díjakat.


Választható fizetési módok


 1. Utánvét házhozszállítással: készpénzes fizetés az áru átvételekor 
  • Előre utalás: lehetőség van a megrendelt termékek ellenértékét banki előreutalással kifizetni. Az utalási adatokat a rendelés beérkezése után e-mail-ben küldjük. A termék kiszállítása az ellenérték bankszámlánkra történő beérkezése után történik.

  Választható szállítási módok


  Az átlagos szállítási határidő 1-3 munkanap a választott áruátvételi módtól függően. Lehetőség van Személyes átvétel vagy kiszállítás esetén esti órákban vagy hétvégén történő kiszállításra is előzetes egyeztetés alapján.

  • MPL Üzleti csomag: csomagjainkat a Magyar Posta szállítja. Átlagos szállítási határidő 2-3 munkanap. Lehetőség van a küldemények házhoz kézbesítésére, illetve Postán, Posta Ponton történő átvételére. 
  • Postai csomagküldés esetén a a kerámiákat több rétegben, légbuborékos fóliával körbetekerve, puha ütődésvédő anyaggal kitöltött, kemény, kartondobozban szállítjuk törékeny csomagként. Átvételkor kérjük ellenőrizze a csomag sértetlenségét, mert utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
  • Budapest területén kedvezményes saját kiszállítást végzünk, melynek díja fix 1.500 Ft súly és darabszám korlátozás nélkül. Mivel a szállítás gyűjtő fuvarozást jelent, így a szállítási határidőt 1-3 hetes intervallumban tudjuk teljesíteni.
  • FONTOS INFORMÁCIÓK A TÖRÉKENY BIZTOSÍTÁSRÓL! Átvételkor mindenképp ellenőrizzék a termékek sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében, postai átvételnél pedig még a postán! Amennyiben bármilyen sérülés van a termékeken, úgy a posta munkatársa köteles jegyzőkönyvet felvenni a káresetről. A jegyzőkönyvezést a vásárlónak kell kezdeményeznie, mint a csomag új tulajdonosa. Házhoz szállításnál a jegyzőkönyvezést a kézhezvételtől számított 3 munkanapon belül kell megtenni. Ez megoldható a kézbesítővel a helyszínen, illetve az illetékes postahivatalban. A jegyzőkönyv felvételéhez a csomagolást, a csomag azonosítót illetve a sérült terméket be kell mutatni.
  • Kárrendezés módja: - Amennyiben Ön szeretné a kártérítést a postával intézni, úgy a kártérítést a címzett javára kell kérni a jegyzőkönyvben. - Amennyiben a jegyzőkönyvben lemond a kártérítési összegről a feladó javára, úgy a kártérítést a postával a továbbiakban a Kertiamfóra köteles intézni. A sérült terméket Önnek újra postázzuk díjmentesen, illetve kérheti a termék árának visszatérítését is. Sérüléssel kapcso00latos kérdés vagy probléma esetén hívjanak a +36-20-420-95-97-es telefonszámon.

  A csomagküldési díjat a feladott csomag súlya és az átvételi mód határozza meg az érvényben lévő postai díjszabás szerint.

  Egyéb áruátvételi módok

  • Személyes átvétel: Kiskunlacház-i telephelyünkön, előzetes időpontegyeztetés alapján, hétvégén vagy esti órákban is. Mindenképp előzetes időpont egyeztetés szükséges a 06-20-420-95-97-es telefonszámon!

  Kapcsolat

  Ocskay-Tulkán Ágnes Egyéni vállalkozó

  adószám: 69335020-1-33

  Telefon: +3620/420-9597

  e-mail: info@kertiamfora.hu